Wieze zal toch carnaval vieren

Algemeen Wieze

Het Karnavalkomitee van Wieze laat weten toch carnaval te zullen vieren eind deze maand. Maar op een manier die toegelaten is volgens de coronamaatregelen.

“Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 februari vieren we weer carnaval”, zegt het comité. “Ja hoor, u leest het goed! We vieren karnaval! Hoe? Volledig coronaproof! Maar de rest houden we nog even geheim. Hou onze pagina zeker in het oog, want dit wil je niet missen!”

Het comité wil iedereen nu al warm maken om mee te doen. “We dagen in elk geval iedereen al uit om hun huis dat weekend zo goed mogelijk te versieren, carnavalsgewijs. Laat ons dorp carnaval uitstralen voor iedereen die erdoor rijdt, breng een lach op ieders gezicht in deze rare tijden. Leg jullie verkleedgerief maar klaar, je zou het wel eens nodig kunnen hebben.”