SK WICHELEN | 24 spelers tekenen bij

Voetbal Wichelen

Bij vierdeprovincialer SK Wichelen verlengden 24 spelers hun contract. Aan de nieuwe accommodatie op de Bellekouter wordt hard gewerkt, zodat de ploeg volgend seizoen op haar nieuwe locatie kan spelen.

De spelers die ook volgende voetbaljaargang bij Wichelen aangesloten zullen zijn: Jesper Bracke, Dieter Boone, Kiani Daelman, Bram en Steffe De Meyer, Xhabbo D’haeseleir, Yoeri Fransen, Jasper Goeman, Bart Oosterlinck, Jarne Sergeant, Nicholas Van Driessche, Jens Vermeulen, Thomas Vos, Gerry Vermassen, Kenzo De Backer, Kevin Coignau, Michael De Cock, Davy De Deyn, Dries Hebbrecht, Jonas Lemmens, Mauro de Taey, Remko Roelandt, Rob Impens, Stijn Dhont en Yannick De Moor. Er worden ook nog enkele gerichte versterkingen gedaan, dat laat de club later weten.

De werken op sportcomplex Bellekouter gaan ondertussen verder. De electriciteitswerken volop aan de gang en binnenkort zal er gestart worden met het plaatsen van de ramen in het nieuwe gebouw van SK Wichelen.

Foto (c) SK Wichelen.