OB LEBBEKE | Aanvaller Niels Cassiman komt over van Hamme-Zogge

Lebbeke Voetbal

Bij derdeprovincialer Oranje Blauw Lebbeke maakten ze de blijvers en enkele transfers bekend. Opvallend is dat Niels Cassiman, de voorbije twee seizoenen topschutter bij Hamme-Zogge in de Ziekenhuisveldbaan tekende.

Trainer Stijn Baert kan bij OB Lebbeke rekenen op de komst van vrije spelers Younes Ayari, Kevin Trienpont, Dylan Bricourt (Bottelare) en Niels Cassiman (Hamme-Zogge). Cassiman maakte in het verleden bij Zogge telkens meer dan twintig doelpunten per seizoen. Younes Ayari speelde nog in vierde klasse bij SK Berlare en Dylan Bricourt zal ook de B-kern trainen.

Spelers die bijtekenden: Jonas Ravijts, Jonas Redant, Joachim Baeten, Renko Van Acoleyen, Syka Atdhe, Abdel Rais, Soewell Faratou, Maxime Van Belle, Nick Wellens, Soufyane Boussehaba, Kevin Van Pottelberghe, Dylan Van Boven, Joeri De Clercq, Jimmy Van Puyenbroeck, Brent Redant, Alex Cosmin, Cristian Muresan, Matthias De Kerpel en Rodrigue Ramazani.