Kwispeltje zoekt animatoren

Algemeen Wichelen

Speelplein Kwispeltje is op zoek naar een nieuwe lading animatoren. Wie zich kandidaat wil stellen moet 16 jaar zijn.

“Word je 16 of ouder dit jaar? Wil jij nieuwe vrienden leren kennen, zotte zomers beleven en kindjes een leuke dag bezorgen? Dan ben JIJ de perfecte match! Kom dan zeker naar het online infomoment op vrijdag 19 februari om 19 uur. Je leert kennis maken met het huidige team én met het speelplein zelf door middel van enkele games en verhalen”, klinkt het.

“Kan je niet wachten en wil jij NU al een animatorcursus doen? Surf dan eens naar deze link van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk https://www.speelplein.net/Vorming/cursussen. Heb je vragen of heb je gewoon nood aan een goed babbeltje? Aarzel niet en contacteer Kwispel via Facebook of speelpleinkwispeltje@gmail.com.”

Beeld (c) Speelplein Kwispeltje.