Geldigheid horecabonnen verlengd tot 30 juni

Algemeen Dendermonde

Om de plaatselijke handelaars te ondersteunen gaf lokaal bestuur Dendermonde de voorbije maanden onder meer horecabons uit met 20% korting die gespendeerd kunnen worden in de lokale restaurants en cafés. De geldigheid ervan wordt verlengd tot 30 juni.

“De geldigheid van de niet-gebruikte bons werd al een eerste keer verlengd tot 31 maart om iedereen de kans te geven om deze te spenderen in een zaak naar keuze”, zegt schepen Dirk Abbeloos (CD&V). Met nog steeds geen duidelijke heropeningsdatum van de horeca voor ogen, verlengt de stad de geldigheidsduur van alle uitgegeven horecabons nogmaals, dit keer tot 30 juni 2021. “De bezitters van de bons hoeven hiervoor niets te doen. De verlenging gebeurt automatisch. De horecabons met 20% korting zijn nog altijd te koop via https://www.dendermonde.be/dendermondse-cadeaubon-kopen. De vervaldatum en de actuele waarde van horeca- en cadeaubon kan je controleren via https://www.dendermonde.be/cadeaubon.”