Assistentiewoningen achter Kasteelhof instapklaar

Algemeen Appels

Er werd achter het woon-zorgcentrum gebouwd, omdat de nood aan en de vraag naar assistentiewoningen in Dendermonde blijkbaar groot is. “Mensen kunnen langer zelfstandig wonen, maar hebben soms wel zorgnoden. Die kunnen we allemaal beantwoorden. Bovendien is de wachtlijst voor assistentiewoningen in heel Vlaanderen lang. Dus vullen we ook een nood in. Op onze site kunnen alleenstaanden of koppels terecht. De  flats zijn gebouwd op een boogscheut van de natuur, ideaal om te wandelen of te fietsen. Op de site heel wat te doen we voorzien een grote binnentuin waar gezamenlijke activiteiten met onze bewoners van het woon-zorgcentrum kunnen plaatsvinden. Daarnaast wordt ook een petanquebaan aangelegd.”

Vanaf 1 maart kunnen nieuwe huurtders in hun flat. Wie wil langsgaan op 5 of 6 februari is omwille van corona verplicht om een afspraak te maken via www.wzckasteelhof.be of 052/22.19.75.