E.ZELE B | Jarne Van Cleemput start straks aan 22ste seizoen in Elststraat

Voetbal Zele

Een hele reeks spelers van derdeprovincialer Zele B verlengde de verbintenis bij de club. Ook volgend seizoen zullen ze in de rood-zwarte kleuren uitkomen.

“Jonge en snelle aanvaller Lucca Mertens verlengde zijn contract voor volgend seizoen.Middenvelder Emre Celik startte sterk dit seizoen en wil dit verderzetten in 21/22. Aanvaller Mo Zemouri sloot iets later aan dit seizoen maar vond onmiddellijk zijn draai binnen de groep en twijfelde dus niet om bij te tekenen. Ook aanvoerder Jelle Volckeryck, verdedigers Jens Debusschere en Sean Dumon, doelman Arno Roemaet en aanvaller Leenderd Coppens doen er nog een seizoen bij.”

En tot slot een specialleke. “Jarne Van Cleemput zal ook volgend seizoen de longen uit zijn lijf lopen op Ter Elst. De middenvelder verlengde zopas zijn contract en zal voor het 22ste seizoen aantreden in het shirt van Eendracht.

Foto (c) Eendracht Zele.