VW HAMME | Ook doelman van den Wildenberg en broers Ponnet vertrekken

Hamme Voetbal

Bij VW Hamme laten ze weten dat er naast Matthijs Vergeylen met de broers Ponnet en Mauro van den Wildenberg nog drie spelers hebben aangegeven te willen vertrekken op het einde van het seizoen. Drie inkomende transfers werden intussen ook al gerealiseerd.

Aan het lijstje van spelers die bijtekenden voor de jaargang 2021-22 kunnen de namen van Joachim De Wilde, Sander Claeys, Jim Van Osselaer en Frank Taptchou toegevoegd worden. Linksback Ward Huygens komt over van de A-kern van Lokeren-Temse en centrale verdediger Yannick Bruyneels van de Lokerse beloften. Flankaanvaller Anouar El Hid maakt de overstap van de beloften van Waasland-Beveren.
“De broers Warre en Beau Ponnet en doelman Mauro van de Wildenberg verlaten blauw-zwart, zodat Gille Van Haver eerste doelman wordt, een beloning voor de grote stappen die hij de vorige seizoenen heeft gezet”, volgens sportief manager David Vanhoyweghen.