Twee bijkomende besmettingen in Molenkouter

Algemeen Wichelen

Uit de testresultaten van donderdag bij woon-zorgcentrum Molenkouter bleek dat er twee bijkomende besmettingen zijn. Het gaat om twee medewerkers.

“Donderdag werden opnieuw een aantal testen afgenomen. Spijtig genoeg hebben er terug 2 medewerkers positief getest. Het gaat om twee studenten. Mogelijks gaat het bij 1 student om een oude besmetting, dit wordt nog verder onderzocht”, klinkt het bij het woon-zorgcentrum. “De besmettingen zijn geconcentreerd op de beschermde afdeling. Omdat we de situatie van heel nabij willen opvolgen, werden alle medewerkers en frequent ingezette vrijwilligers van de beschermde afdeling vrijdag terug getest. Zoals in de eerdere communicatie reeds meegegeven werd de bezoekregeling voor de beschermde afdeling opgeschort tot en met 4 februari.” De bezoekregeling voor de andere afdelingen blijft ongewijzigd.