FC LEBBEKE | Doelman Levi Van Der Taelen, Kevin Kabera en Robin Neerinckx volgend seizoen elders onder dak

Lebbeke Voetbal

Bij FC Lebbeke vertrekken Levi Van Der Taelen, Robin Neerinckx en Kevin Kabera aan het einde van dit seizoen. Ondertussen zijn er al vervangers aangetrokken.

Levi Van Der Taelen

Sportief manager Gunther Impens liet weten dat omwille van corona met de spelers werd afgesproken dat ze twintig procent inleveren. De meeste spelers tekenden bij, enkel doelman Van Der Taelen, verdediger Neerinckx en middenvelder Kabera niet. Waar ze naartoe gaan is nog niet geweten voor twee van de drie. Neerinckx trekt naar de nieuwe fusieploeg in Dendermonde.

“We haalden met Maarten De Clerq van Sint-Niklaas, Kobe De Coeyere van de beloften van Eendracht Aalst en een doelman van wie we de naam later zullen bekendmaken drie versterkingen binnen”, zegt Gunther Impens. “Kobe is de broer van Sander die bij ons blijft.”

Kevin Kabera.

Foto’s (c) Dany Van Belle.