AC Lebbeke organiseert dit jaar drie Bekers van Vlaanderen

Lebbeke Sport

AC Lebbeke zal in april en juni drie Bekers van Vlaanderen organiseren. Tenminste, als het coronavirus tegen dan wat beter onder controle is.

“Als alles goed gaat, en de outdoorcompetitie goed kan hervatten, organiseert onze club komend seizoen liefst drie interclubwedstrijden. Vorig jaar werden alle interclubcompetities nog afgelast wegens het coronavirus. Afgelopen seizoen hadden onze cadetten en scholieren meisjes en jongens voor het eerst samen in actie moeten komen tijdens een Beker van Vlaanderen. Door de afgelasting van vorig jaar, zal 2021 het eerste jaar zijn waarin beiden samen hun interclub afwerken. Ze doen dat op zondag 2 mei in Bornem, waar de wedstrijd in landelijke 2B op het programma staat”, klinkt het bij de club.

De pupillen en miniemen mogen op zaterdag 17 en zondag 18 april in eigen huis aan de slag. “Zaterdag komen de meisjes aan de bak, zondag is het aan de jongens. Onze masters, waar vrouwen en mannen al een tijdje gezamenlijk de clubkleuren verdedigen, krijgen net als de jongste atleten een makkelijke verplaatsing naar de eigen Lebbeekse piste. Op 6 juni treden zij aan in landelijke 2A.”

 

Foto (c) AC Lebbeke.