E.BUGGENHOUT | Kevin Bosman stopt als trainer

Buggenhout Voetbal

Kevin Bosman zal volgend seizoen geen trainer meer zijn van derdeprovincialer Eendracht Buggenhout. Dat kondigde de club aan op haar Facebookpagina.

“Januari is traditioneel een periode waarin de spelers hun aansluiting voor het volgende seizoen bevestigen. Binnenkort zullen we hierover uitgebreid kunnen communiceren met zeer veel positief nieuws. Allereerst moeten we jammer genoeg starten met minder positief nieuws. Onze hoofdcoach heeft verrassend laten weten dat hij volgend seizoen niet verder kan doen”, staat er te lezen.

“Ik wil iedereen bedanken voor de korte, maar weliswaar fantastische samenwerking”, laat Kevin Bosman weten. “Ik heb dit seizoen mogen vaststellen dat Eendracht Buggenhout terug leeft in alle geledingen van de club en dit door het dagelijkse harde werk van vele mensen en vrijwilligers. Buggenhout was voor mij de perfecte club om de stap als T1 te zetten. De club ook waar ooit alles begon, maar soms veranderen er dingen in een mens zijn leven en moet je beslissingen nemen. Ik kijk terug op een mooi verhaal en wens iedereen binnen de club veel succes voor de komende seizoenen. Jullie zullen mij regelmatig nog eens zien op den Dreef!”

Foto (c) Eendracht Buggenhout.