VW HAMME | Matthijs Vergeylen naar Londerzeel

Hamme Voetbal

Bij derde amateurklasser VW Hamme werken ze achter de schermen aan de ploeg voor het seizoen 2021-22. Heel wat spelers hebben hun contract al verlengd. Met Matthijs Vergeylen is er ook een vertrekker bekend.

“Ondanks corona en Kerstmis werken we verder aan de ploeg voor komend seizoen. De volgende spelers hebben hun contract verlengd voor 2021-2022: Djeff Smet, Joren, Jens en Jits Bogaert en Robin Van Laere. Jongens uit onze gemeente en de toekomst van Vigor Wuitens”, klinkt het.

Middenvelder Gilles Van Moerzeke en aanvaller Marco De Pauw sluiten aan bij de A-kern, ze kwamen dit seizoen uit bij de beloften. Matthijs Vergeylen verlaat VW Hamme dan weer. Hij tekende voor 2 jaar bij Londerzeel dat in tweede amateurklasse speelt. Voor Vergeylen die in Buggenhout woont is dat ook een beetje dichter bij huis.