Deluxe Burger strijkt neer op Mechelsesteenweg

Dendermonde Hamme Lifestyle

Burgertent Deluxe Burger heeft ook in Dendermonde een vestiging. Er waren er al in Aalst en Hamme. De Mechelsesteenweg is de plek waar voortaan ook runds- en andere burgers op de bakplaat worden gelegd.

Peter en Karel De Bruecker startten Deluxe Burger in Aalst op. Vooral met de bedoeling om kwaliteitsburgers op de markt te brengen. Om ter plekke op te eten of aan huis gebracht. “We hebben alle menu’s in een versie met rund, kip, veggie of portobellochampignon. Ons vlees halen we bij slagerij D’haens in Aalst, die is gekend voor zijn geweldig rundsvlees. Maar we hebben dus ook telkens twee vegetarische versies van onze menu’s. En dat is uniek”, volgens Karel. In Aalst waar alles voor ons begon merkten we dat het concept aansloeg. Nu proberen we het ook in Dendermonde, waar we dicht bij de Mc Donalds gelegen zijn, maar dat is eigenlijk geen concurrentie voor ons. We willen vooral een tegengewicht bieden aan de traditionele afhaalmaaltijden door met een mooi product voor de dag te komen. We zijn ervan overtuigd dat kwaliteit zichzelf verkoopt.”

De coronacrisis hield vader en zoon niet tegen om uit te breiden naar Dendermonde. “Al voor het virus zijn intrede deed waren we al van plan om een derde vestiging van ons concept te openen in Dendermonde”, zegt Peter. “Covid-19 heeft voorlopig tot gevolg dat de mensen hun hamburger niet ter plekke kunnen opeten, maar dat is het enige. We beloven dezelfde kwaliteit te leveren als in Hamme en Aalst.”

De zaak is elke dag open tussen 17 en 21.30 uur. Bestellen kan via de website.