Betonwerken voor kruispunt Bruinbekestraat met Watermolenstraat

Algemeen Wichelen

De rioleringswerken in Bruinbeke kennen een volgende fase. Het kruispunt van de Bruinbekestraat met de Watermolenstraat wordt in beton aangelegd.

De aannemer is gestart met de aanleg van de fundering op het kruispunt Bruinbekestraat – Watermolenstraat. De Roelandtstraat is niet meer bereikbaar via de Bruinbekestraat. Voor de bewoners van de Roelandtstraat is een ontsluiting voorzien via de landbouwweg die aansluiting geeft en parallel loopt met de spoorweg. Deze buurtweg werd gefatsoeneerd zodat er voorzichtig kan over gereden worden.

Het kruispunt Bruinbekestraat – Watermolenstraat wordt op woensdag 20 januari met beton aangelegd. Het beton moet, afhankelijk van de weersomstandigheden, minstens 7 dagen uitharden. Pas dan zal het beton zijn eindsterkte benaderen en kan het kruispunt maar vrijgegeven worden voor plaatselijk verkeer.