Bewoners Kasteelhof als eerste Dendermondenaars ingeënt tegen corona

Algemeen Appels

De bewoners van woon-zorgcentrum Kasteelhof in Appels waren de eerste Dendermondenaars die een vaccin tegen corona kregen toegediend.

“Donderdag hebben al onze bewoners hun eerste vaccinatie gekregen tegen Covid-19”, zegt directeur Walter Siau van Kasteelhof. “De hele organisatie was al dagen door ons op voorhand goed voorbereid en is dan ook zeer vlot verlopen, dit onder toezicht van onze arts, dokter Vanwezer. De bewoners zaten al een tijdje te popelen om hun vaccin te krijgen en we zagen dus alleen maar blije gezichten. Ze kijken nu al vol verwachting uit naar hun tweede spuitje begin februari 2021. Volgende week donderdagnamiddag krijgen al onze personeelsleden hun vaccin en ook zij tellen af naar 21 januari 2021. Tegen 11 februari zullen alle bewoners en personeel in ons Kasteelhof gevaccineerd zijn.”

 

Foto’s (c) wzc Kasteelhof.