Lokaal Overleg Kinderopvang zoekt ouders om mee te denken over beleid

Algemeen Zele

Het Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK) in Zele zoekt ouders die er deel willen van uitmaken en mee nadenken over het kinderopvangbeleid in de gemeente.

Het LOK brengt iedereen samen die bij opvang van jonge kinderen betrokken is. “Een gemeentelijke adviesraad die nadenkt over het kinderopvangbeleid in onze gemeente die minstens tweemaal per jaar samenkomt. We zijn op zoek naar energieke ouders en een enthousiaste ondervoorzitter”, klinkt het. “Wil jij jouw stem laten horen over het kinderopvangbeleid in onze gemeente? Woon je in Zele en ben je ouder van één of meerdere jonge kinderen? Maak je gebruik van voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang? Dan kan je je nog tot 28 februari kandidaat stellen.”

De gemeente gaat voor het overlegplatform ook op zoek naar een ondervoorzitter. “Dat is iemand die bereid is mee de vergaderingen voor te zitten en het overlegproces te bewaken, de ontwikkelingen in de kinderopvangsector volgt en sterke partnerschappen met de kinderopvanginitiatieven en andere lokale actoren wil sluiten.” Kandidaturen worden met motivatie per post gestuurd naar Lokaal Overleg Kinderopvang – college van burgemeester en schepenen, Markt 50, 9240 Zele of per mail naar rotz@zele.be.