Laura (24) kandidate Miss België

Algemeen Hamme

Laura Baeyens (24) uit Hamme is kandidate om het kroontje van Miss België te dragen dit jaar. De verkiezing vindt dit voorjaar plaats.

Omwille van corona is het nog niet duidelijk wanneer en onder welke vorm de verkiezing van Miss België zal doorgaan. Maar het comité maakte wel al de namen van de 33 kandidaten voor het kroontje bekend. En daar zit dus Laura Baeyens uit Hamme bij. Ze is verkoopster in een interieurzaak in Ternat. Laura werd eerder al eerste eredame in de verkiezing van Miss Oost-Vlaanderen.

Alle kandidaten trekken in februari een week naar de zon om zich voor te bereiden op de wedstrijd. Het stemmen via sms voor de kandidates vormt een belangrijk onderdeel. Wie Laura Baeyens wil steunen kan MB06 sturen naar 6665.

 

Foto (c) Miss België.