Inwoners Wichelen zullen gevaccineerd worden in sporthal Warande

Algemeen Wichelen

De inwoners van Wichelen kunnen zich binnenkort laten vaccineren in sporthal Warande in Wetteren, dat werd door eerstelijnszone Scheldekracht beslist.

“Vlaanderen gaf de gemeenten deze week de opdracht om de locaties voor de vaccinatiecentra te bepalen. Regel was daarbij één vaccinatiecentra per ongeveer 50.000 inwoners. Donderdag hadden we overleg met de burgemeesters binnen onze eerstelijnszone Scheldekracht. Voor onze gemeente zal dit betekenen dat elke inwoner langs kan gaan in de sporthal van de Warande in Wetteren om zich gratis te laten vaccineren”, klinkt het. “Momenteel worden de bewoners in de woon-zorgcentra gevaccineerd, daarna zullen de mensen uit de zorg aan de beurt komen en daarna de rest van de bevolking, te starten met 65-plussers. Voor mensen die omwille van medische redenen minder mobiel zijn, zal er een mobiel team zijn. Iedereen zal een persoonlijke uitnodiging krijgen om zich te laten vaccineren.”

 

Foto (c) Pexels.