Winnaars fotowedstrijd milieuraad online bekendgemaakt

Algemeen Buggenhout

In 2020 organiseerde de milieuraad van Buggenhout een fotowedstrijd met als thema ‘Buggenhout in de milieukijker’.

“Het thema kon positief (insectenweides, zwerfvuilacties,…) of negatief (klimaatopwarming,…) geïnterpreteerd worden. Heel wat deelnemers waagden hun kans en de jury maakte een klassement op bij de volwassenen en de jeugd”, klinkt het. “Normaal gezien volgt een traditionele prijsuitreiking in de raadzaal van het gemeentehuis. Door Covid-19 is dat dit jaar niet mogelijk maar we willen de deelnemers toch in de spotlight plaatsen. Daarom kan u mee aftellen met ons naar hét moment waarop we de winnaars bekendmaken. Op vrijdag 15 januari kan u stipt om 20 uur de winnaars van onze wedstrijd ontdekken op www.buggenhout.be.”