Michel Meesen volgt Luc Raman op in gemeenteraad voor Zele Vlakaf

Politiek Zele

Tijdens de lockdown van de laatste maanden stelden heel wat mensen hun voorheen hectische leven in vraag. Zo ook gemeenteraadslid Luc Raman (N-VA/Zele Vlakaf). Hij besloot daarom zijn actieve mandaat door te geven aan Michel Meesen.

Luc Raman, in de vorige legislatuur nog schepen, licht toe: “De combinatie van mijn job als leerkracht, het uitbaten van ’t Kaffee op de Markt van Zele en mijn zitje in de gemeenteraad – met alle vergaderingen en engagementen die er bij horen – begonnen te wegen op mijn gezondheid. Ik heb nu besloten om het rustiger aan te doen. Ik draag mijn partij een warm hart toe en blijf actief in het bestuur.”

Michel Meesen van Zele Vlakaf is blij dat hij Luc mag opvolgen. “Sinds kort doe ik het op professioneel vlak wat rustiger aan. Dus toen de vraag kwam om me te engageren als gemeenteraadslid, ging ik daar graag op in. Mijn jarenlange ervaring achter de schermen en sinds de verkiezingen als BCSD-raadslid komen nu goed van pas”, zegt hij.

 

Foto (c) Zele Vlakaf.