Nieuwe gemeentelijke informatiegids

Algemeen Hamme

In het voorjaar van 2021 geven het gemeentebestuur van Hamme en de firma PUBLI-touch (Inforegio) een nieuwe gemeentelijke informatiegids uit.

“In deze gids, die door bpost in ongeveer 12.000 brievenbussen in onze gemeente wordt verdeeld, vind je niet alleen een uitgebreid overzicht van de gemeentelijke diensten, maar kan je ook van andere (externe) diensten de contactgegevens terugvinden”, klinkt het. “In de editie 2021-2022 krijgt ook het Hamse bedrijfs- en handelsleven opnieuw een plaats. Let wel, de Infogids is geen handelsgids. Handelaars krijgen de gelegenheid in deze brochure te adverteren, de invulling en de afwerking van deze publicitaire opdracht gebeurt uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de firma PUBLI-touch (Inforegio).”

Het gemeentebestuur laat weten enkel aan dit initiatief van de firma PUBLI-touch (Inforegio) zijn medewerking te verlenen en niet te zullen ingaan op om het even welk ander commercieel initiatief.