… de SISKA-winkel van De Tondeldoos

Groetjes uit Dendermonde

De werking van De Tondeldoos werd uitgebreid met de SISKA – winkel (‘Shop-In-Shop, samenwerken voor Kinderen in Armoede’). Een “shop-in-shop”, waar de kinderen en de gezinnen van De Tondeldoos terecht kunnen voor hygiëneproducten, schoolmateriaal en gezonde voeding.

Met dit innovatief project slaan Lions Dendermonde en het kinderfonds De Tondeldoos de handen in elkaar om samen de strijd tegen kinderarmoede aan te gaan. “Wij staan in voor de financiering van de aangeboden producten ten belope van 10.000 euro winkelwaarde per jaar”, zegt Lawrence Steeman, voorzitter van Lions Club Dendermonde. “Onze leden zullen op geregelde tijdstippen een handje toesteken. De Tondeldoos stelt een ruimte ter beschikking en de vrijwilligers staan in voor het openhouden van de shop. Dit project  is voor De Tondeldoos weer een extra troef in haar armoedebestrijding.”