Jeugdverenigingen kunnen rekenen op steun voor werken

Algemeen Berlare

Het lokaal bestuur van Berlare verdeelde de jaarlijkse subsidies onder de jeugdverenigingen die werken zullen uitvoeren aan en in hun gebouwen.

“We kennen financiële steun toe aan vier verenigingen”, verduidelijkt schepen van Jeugd An Van Driessche (Open VLD). “Het gaat om de KSA van Berlare, die krijgt 1.304 euro voor de aankoop van opslagcontainers. De Chirojongens van Overmere steunen we met 6.644 euro voor de aanpassing van hun toiletten, de Chiromeisjes van Berlare met 816 euro om een oude wastafel vervangen. Ze willen ook brandwerende gordijnen hangen. De Chiromeisjes van Overmere willen drie douches en twee toiletten aanpassen. Er komt bij hen ook een toilet voor mindervaliden. Na het indienden van hun dossier werd hen 10.436 euro toegekend.”