Afgifte herbruikbare goederen opnieuw mogelijk in kringloopwinkel

Berlare Buggenhout Dendermonde Hamme Lebbeke Wichelen

Vanaf dinsdag 12 januari 2021 is het opnieuw mogelijk om herbruikbare goederen naar de kringloopwinkel in Appels en Wetteren te brengen. Voorlopig is afgifte enkel mogelijk tijdens de voorziene uren op dinsdag, woensdag en zaterdag.

De kringloopwinkels van Verko in Appels en Wetteren aanvaarden vanaf 12 januari 2021 opnieuw herbruikbare goederen. Wie spullen heeft kan ze brengen op dinsdag en woensdag tussen 10u en 12u30 of tussen 13u en 16u30. Op zaterdag is afgifte enkel mogelijk tussen 10u en 15u. Dit kan aan de rode poort van het magazijn. Wie de winkel wenst te bezoeken, is welkom langs de deur.

Het tijdelijk niet aanvaarden van goederen is een coronamaatregel die Verko nu lichtjes versoepelt. De andere maatregelen blijven van kracht. Zo is het ontsmetten van de handen, het dragen van een mondmasker en het gebruik van een winkelkar verplicht. Winkelen gebeurt ook alleen, tenzij de bezoeker in kwestie begeleiding nodig heeft, dan mag er een volwassene mee om te helpen. Verko aanvaardt geen cash geld, betalen kan enkel met de bankkaart. Het is ook opnieuw mogelijk om in de winkel betaalde goederen aan huis te laten leveren.