Kunstwerkjes Chiro Heilig Kruis voor bewoners woon-zorgcentra

Algemeen Lebbeke

Op de eerste zondag van dit nieuwe jaar lieten ze bij jeugdbeweging Chiro Heilig Kruis meteen hun hart zien. De kinderen maakten kunstwerkjes voor de senioren in de woon-zorgcentra in de buurt.

“Het was ook de eerste zondag dat de aspi’s leiding stonden”, zeggen ze bij Chiro Heilig Kruis. “Er werden echte kunstwerken gemaakt om de zorg en de mensen van de woon-zorgcentra Huize Wispelaere en seniorie Minneveld een hart onder de riem te steken. Daarnaast waren er nog enkele stevige spelletjes voorzien en werd er gesmuld van frietjes als vier-uurtje! De maatregelen voor jeugdbewegingen zijn niet veranderd met de jaarwisseling, dat wil zeggen dat kinderen ouder dan 12 jaar jammer genoeg nog steeds niet naar de Chiro mogen komen. We hopen dat we binnenkort weer iedereen mogen verwelkomen op ons Chiro terrein en dat het normale leven terugkomt.”

De kunstwerken met nieuwjaarswensen werden in de dagzalen van de rusthuizen opgehangen.

Foto’s (c) Chiro Heilig Kruis.