Driewoordenspel om 75ste verjaardag KWB te vieren

Algemeen Dendermonde

De KWB-afdeling van Dendermonde-centrum viert omwille van corona haar 75ste verjaardag op een aparte manier. Namelijk met een Driewoordenspel.

“Voor heel wat verenigingen is het balen tijdens deze langdurige coronapandemie. De gewone activiteiten mogen niet doorgaan en het is ook onbegonnen werk om een nieuwe planning op te starten”, zegt Bart Peleman, voorzitter van KWB Dendermonde. “Maar we willen niet bij de pakken blijven zitten. Om onze 75ste verjaardag in de verf te zetten organiseren wij een speciale, 9 maanden durende activiteit waar geïnteresseerden volledig coronaveilig kunnen aan deelnemen.”

De uiteindelijke winnaar kan zijn of haar gewicht in prijzen winnen. “Voor het spel maken we gebruik van de gratis app ‘what3words’. Dit kan online op pc of tablet of via de smartphone”, verduidelijkt Martin Buyssens. “Het is eigenlijk een gps waarbij telkens 3 woorden worden gebruikt als coördinaten. Elke eerste dag van de maand verschijnen er vier opdrachten op onze Facebookpagina. De eerste begin januari, de laatste op 1 september. De oplossingen van de opdrachten moeten ingestuurd worden.” Deelnemen aan het spel is gratis.

Info: www.kwb.be/dendermonde.