… De Toverboon in Sint-Gillis, waar geluk in zakjes past!

Groetjes uit Dendermonde

Binnen het kader van de warmste week schonken de Toverbonen 46 zakjes geluk aan de welzijnsschakel Samenvloeiing. Dit is het resultaat van een coronaveilige inzamelactie die plaatsvond op de stedelijke basisschool De Toverboon. Leerlingen, ouders en sympathisanten brachten spullen en lang houdbaar voedsel mee. De leerlingen van het eerste leerjaar versierden de zakjes en enkele juffen vulden deze met spullen en voedsel. Daarnaast werd het op de Toverboon weer een beetje warmer tijdens de speeltijden. Alle kinderen hadden een vlammetje voor elkaar: met een liedje en een complimentje voor elk kind van onze school was het elke speeltijd een beetje feest. ‘Gelukkig groot worden’ voor en door onze Toverbonen!

 

Foto (c) De Toverboon.