Klaar voor een nieuw jaar!

Berlare Buggenhout Dendermonde Hamme Lebbeke Varia Wichelen Zele

De  redactie van Driestroom wenst u een gelukkig Nieuwjaar!

Sinds november zijn we aan het proefdraaien en dat viel positief uit. We willen u voorzien van het nieuws van bij u in de buurt. Daarom kunt u makkelijk selecteren op de gemeente die u interesseert. En vanaf het mogelijk is vliegen we er stevig in wat sportverslaggeving betreft. Daarnaast hebben we onze Straffe Madammen Stéphanie, Lus en Evelien. Zij dompelen u onder in een bad vol inspiratie voor in de keuken, de moestuin of op stap.

We bieden u ook een relaxmoment met een weekendbabbel op zondag, een kritische column, seizoensreeksen en hapjes cultuur en lifestyle. Bij Driestroom bent u dus op de ideale plek.

Onze wensen zijn om van 2021 een knaller te maken! We willen een vaste waarde worden in de regio tussen Dender, Durme en Schelde. Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Wichelen en Zele hebben een plek in ons kloppende nieuwshart. Maak gerust reclame voor ons.

Like onze pagina op de sociale media en volg ons op de voet!