Saartje (14) maakt 84 kerststukjes voor Hof ter Veldeken

Algemeen Lebbeke

Saartje Stassijns (14) van den Boekuil in Lebbeke is erg begaan met de zorgzame medemens. Ze bezorgde 84 kerststukjes bij woon-zorgcentrum Hof ter Veldeken.

Op die manier wilde zij al het personeel bedanken voor hun talrijke inspanningen het voorbije jaar.  Mama en papa van de krantenwinkel den Boekuil sponsorden de ingrediënten. Het personeel en schepen De Cock waren zichtbaar aangedaan door het gebaar en zorgden voor een heus ontvangstcomité. Schepen van Sociale Zaken Goedele De Cock (SP.A): “We vinden het engagement van Saartje fantastisch! De kerststukjes zijn een warm gebaar voor onze personeelsleden. We appreciëren dat ten zeerste. Het was een heel zwaar jaar voor de personeelsleden en ook voor de bewoners, en zo’n initiatief steekt hen een hart onder de riem.”