Pizza’s voor kansarmen in Berlare

Algemeen Berlare

De mensen uit Berlare die het minder breed hebben kregen van Pizza Heat een maaltijd cadeau. Via Truilrekje werden waardebons bezorgd aan 120 gezinnen.

“Ik las op Facebook dat heel wat mensen in Berlare het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen in deze moeilijke tijden”, zegt Ahmed Ghazal van Pizza Heat. “Berlare heeft mij en mijn zaak altijd veel gegeven, daarom wilde ik iets terugdoen. Ik nam contact op met Truilrekje om afspraken te maken. 120 Gezinnen kunnen rekenen op een of meerdere lekkere pizza’s. Het is onze bijdrage aan de maatschappij in coronatijden. We werken met bons, zodat we de pizza’s niet aan huis hoeven te leveren en de mensen die het minder breed hebben anoniem kunnen blijven. Na de jaarwisseling komt er trouwens voor alle Berlarenaars nog eens een korting van 50 procent.”