Vlaams Belang deelt kerstpakketten uit

Buggenhout Politiek

De afgelopen week verdeelde Vlaams Belang Buggenhout kerstpakketten onder de Buggenhoutse bevolking. De partij wil daarmee de inwoners van de bosgemeente die het niet zo makkelijk hebben de mogelijkheid geven om deze moeilijke feestdagen iets feestelijks te geven.

“We hebben geprobeerd om de mensen te bereiken die onder de radar van het OCMW blijven”, zegt Cindy De Vliegher, lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst voor Vlaams Belang. “Op die manier willen we ook hen een hart onder de riem steken, want zij hebben het dezer dagen tijdens de coronacrisis dikwijls extra moeilijk.”

De pakketten werden gefinancierd door de bestuursleden van Vlaams Belang Buggenhout. Daisy ontving er één. “Als alleenstaande moeder van twee kinderen is dit pakket van het Vlaams Belang echt welkom en ik ben blij dat zij onze mensen niet vergeten. Ik stel het zeker op prijs”, zegt ze.

 

Foto (c) Vlaams Belang Buggenhout.