SCHOONAARDE | David Collyns is de nieuwe trainer

Schoonaarde Voetbal

Tom Van Mossevelde stopt als trainer bij tweedeprovincialer Juventus Schoonaarde. De club heeft met David Collyns een opvolger aangesteld.

KFC Juventus Schoonaarde heeft besloten in zee te gaan met David Collyns als hoofdtrainer. David speelde in zijn actieve carrière bij E Aalst, SV Waregem, Ninove, Denderhoutem en Brakel. Als trainer was hij actief bij Denderzonen Pamel, Bonanza, Voorde, Ninove, Opstal, Houtem en FC Mere. “Hij was de meest geschikte kandidaat om het verzorgde voetbal, de opleiding van jonge spelers, de ambiance op en rond het plein in te vullen”, klinkt het bij de club.

David Collyns is 51 jaar en beschikt over een Uefa A-diploma. Collyns zelf verwoordt het als volgt: “Het is een nieuwe uitdaging. Een zware opdracht om clubicoon Tom ‘Mossie’ Van Mossevelde op te volgen na 15 jaar.” Van Mossevelde zal nog actief blijven bij Juventus, onder welke vorm is nog niet duidelijk.

Foto’s (c) Juventus Schoonaarde.