Jozette ontwikkelt Box full of joy om vrouwen te verwennen

Algemeen Zele

De dames van klerenwinkel Jozette ontwikkelden met Box full of joy een doos vol verrassingen om cadeau te doen aan vrouwen.

Corona betekent voor veel ondernemers dat ze creatief moeten zijn. Zo ook Paola Salés en Jody De Smet van Jozette. “We stelden onze Box full of joy samen, in twee varianten”, volgens Paola. “De Princess van 29,99 euro en de Queen voor 49,99 euro. In de tweede zit een flesje superlekkere roze cava. We ontwikkelden de vreugde in een doosje om mensen een glimlach op het gezicht te bezorgen, nu we allemaal zelf geen knuffel kunnen gaan geven door corona.”

In deze lastige tijdens is gedacht aan wat vrouwen best kunnen gebruiken. “Onder meer chocolade, drank, sokken voor als je thuis werkt, een geurkaarsje, een zeepje, een gezichtsmasker, een pen, een schriftje, een toiletzakje en een scrunchy zitten er in”, zegt Jody. “Daarenboven kunnen mensen die een Box kopen er een persoonlijke boodschap op een kaartje bij doen. En bij de Queenbox zit ook nog een cadeaubon. We zijn nu vier maanden bezig met Jozette en het is enorm leuk. We verkopen kledij, maar rond de feesten is iedereen toch ook in de wolken met een feel good verrassingsdoos.”

Op de site en de sociale media van de boetiek staat meer info aan de hand van onze filmpjes: www.jozette.be .