Vrolijk kerstfeest!

Berlare Buggenhout Dendermonde Hamme Lebbeke Varia Wichelen Zele

De redactie van Driestroom wenst iedereen een vrolijke Kerst. Hoe moeilijk het ook is. En hoe anders.

We kunnen niet aan een grote familietafel zitten en hebben geen tijd gekregen om te discussiëren over wat 2020 allemaal van onheil heeft gebracht… Die tijd komt wel. Daar geloven we in.

Wij zijn alvast klaar om vanaf 1 januari voor nog meer mensen te schitteren. De proefperiode zit er zowat op en iedereen is ervan overtuigd dat we met beide voeten in de regio een meerwaarde kunnen betekenen! Deel gerust nu al onze website en volg ons op de sociale media!

Geniet in de bubbel met of zonder knuffelcontact van de eindejaarsperiode. Wij zijn er alle dagen met minstens 1 bericht uit elke gemeente en op zondag een langer verhaal om even de tijd voor te nemen…