Meest verdienstelijke leerling technische school gehuldigd

Algemeen Hamme

Noah Van Houte is de meest verdienstelijke leerling van dit jaar. Hij loopt school bij Richtpunt en werd door burgemeester Herman Vijt (CD&V) in de bloemen gezet.

Het was in naam van de Koninklijke Verbroedering van Oudgedienden van het Tweede Regiment Jagers te Paard dat Noah Van Houte uit Hamme gehuldigd werd door de burgemeester. “De directie roemde Noah niet alleen voor zijn schitterende schoolresultaten, maar ook voor zijn grote zelfstandigheid en doorzettingsvermogen waardoor hij op school de prijs kreeg voor de beste geïntegreerde proef”, klinkt het. “Tijdens zijn studieloopbaan toonde Noah een enorme inzet voor alle technische vakken en zijn interesse in techniek is zeer groot. Daarbovenop is hij dan ook nog zeer bescheiden inzake zijn prestaties.”

De huldiging is een jaarlijkse traditie, de gemeente Hamme is namelijk peter van de Koninklijke Verbroedering van Oudgedienden van het Tweede Regiment Jagers te Paard. Zij schenken de prijs.

 

Foto (c) Gemeente Hamme.