Iedereen in Molenkouter test opnieuw negatief op corona

Algemeen Wichelen

Goed nieuws voor de bewoners en het personeel van woon-zorgcentrum Molenkouter in Wichelen. Uit de resultaten van de laatste test blijkt dat er niemand nog positief testte op Covid-19.

“Deze week werden alle bewoners, medewerkers, studenten en frequent ingezette vrijwilligers getest”, klinkt het. “Alle resultaten zijn eindelijk binnen en iedereen is negatief. Als gevolg van een hoog-risicocontact het voorbije weekend werden woensdag alle bewoners en collega’s van de afdeling Beukenlaan opnieuw getest en ook hier zijn alle resultaten negatief. Concreet houdt dit in dat het bezoek voor de afdeling Beukenlaan terug kan opgestart worden. We zijn heel blij met dit schitterende resultaat en wensen iedereen sfeervolle kerstdagen in eigen bubbel!”

Foto (c) Gemeente Wichelen.