Geloofsgemeenschappen onthullen nieuwe kerststal samen

Algemeen Gemeenten Zele

Io het Fonteinhof aan het gemeentehuis onthulden de verschillende geloofsgemeenschappen samen met burgemeester Hans Knop de nieuwe gemeentelijke kerststal.

“Kerst staat voor licht, warmte, vrede en samenhorigheid”, zegt burgemeester Hans Knop (CD&V). “In die betekenis is het een feest van ons allemaal, over de grenzen van geloof en overtuiging heen. Om dat kracht bij te zetten nodigden we de vertegenwoordigers van de Zeelse geloofsgemeenschappen en de vrijzinnige gemeenschap uit voor dit moment en vroegen hen om een kerstwens uit te spreken.”

Het werd een eigentijdse uitvoering van de kerststal. “Met dank aan KLETZ voor het ontwerp. Stoffenwinkel Vandaels zorgde voor het doek waarmee we de verrassing de voorbije dagen afschermden. Van Zelenaars, voor Zelenaars. Iedereen die het wil kan de nieuwe kerststal komen bezoeken.”