Personeelslid Molenkouter besmet met corona

Algemeen Wichelen

Een medewerker van het woon-zorgcentrum Molenkouter testte positief op corona. De nodige maatregelen werden onmiddellijk genomen.

“Op de Beukenlaan testte een collega positief”, klinkt het bij Molenkouter. “Momenteel heeft zij geen symptomen, we wensen haar het allerbeste toe. Alle bewoners van de afdeling verblijven momenteel op hun kamer en het bezoek voor de afdeling werd opgeschort. Maandag zijn alle medewerkers, studenten, frequent ingezette vrijwilligers en bewoners van het hele woon-zorgcentrum getest. Woensdag worden alle medewerkers en bewoners van de afdeling Beukenlaan opnieuw getest. Normaal zullen de resultaten hiervan donderdag bekend zijn. We duimen voor een goed resultaat zodat de kerstdagen toch nog sfeervol kunnen verlopen.”

Foto (c) Gemeente Wichelen.