‘t Ankerpunt biedt plek aan studerende jongeren

Algemeen Wichelen

De gemeente Wichelen organiseert stille studeerplekken in jeugd- en cultuurcentrum ‘t Ankerpunt in Pruytenshof in Serskamp. Wie er wil gaan studeren dient op voorhand een plaats te reserveren.

“We hebben even tijd nodig gehad om te bekijken hoe we op een veilige manier een studieplek kunnen aanbieden aan onze studenten, maar hebben een oplossing gevonden. Vanaf vandaag kan je een studieplek reserveren via https://tankerpunt.be/tickets/. Je kan dagelijks gebruik maken van ‘t Ankerpunt van 8 tot 18 uur, met uitzondering van kerst- en nieuwjaarsdag”, klinkt het.

De voorwaarden zijn: continu een mondmasker dragen binnen, handen ontsmetten en naam noteren bij het betreden van de ruimte en je eigen werkplek houden. Stoelen en tafels mogen niet verplaatst worden.

Foto (c) Pixabay.