Gemeente verkoopt afgeschreven voertuigen

Algemeen Hamme

Het gemeentebestuur van Hamme verkoopt verschillende wagens die te oud zijn geworden of niet meer worden gebruikt door de diensten.

Het gaat om een containervrachtwagen uit 2000, vier bestelwagens, een tractor uit 1980, een grasmaaier, vier aanhangwagens, een kar en een nadarwagen. Aan de verkoop zijn enkele voorwaarden verbonden. “De goederen worden verkocht in de staat dat ze zich bevinden en zonder enige waarborg”, klinkt het. “Op 7 januari kan alles bezichtigd worden na het maken van een afspraak met de uitvoeringsdiensten op het nummer 052 25 89 00. Biedingen worden onder gesloten envelop overgemaakt aan het college van burgemeester en schepenen, Marktplein 1 te 9220 Hamme en de aangekochte goederen moeten ten laatste tegen 15 januari worden opgehaald.”