Dertien lokale bedrijven brengen kortingsbrochure uit

Algemeen Dendermonde

In coronatijden trachten de ondernemingen er het beste van te maken. In en rond regio Dendermonde kwamen 13 lokale bedrijven met een gezamenlijke brochure. De brochure bevat 13 kortingsbonnen.

“Aan de basis van dit idee ligt het besef dat we ook in deze speciale tijden op onze klanten kunnen rekenen,” zegt initiatiefnemer Lesly Volkaert. “Ieder van ons ervaart onwaarschijnlijk veel steun van klanten, en dat geeft ons elke dag opnieuw de kracht om door te zetten. Natuurlijk willen we onze bedrijven op een leuke en atypische manier onder de aandacht brengen. Maar deze brochure met kortingsbonnen is vooral ook een manier om dankjewel te zeggen aan de vele mensen die ons blijven steunen.”

“Ieder van ons ervaart onwaarschijnlijk veel steun van klanten, en dat geeft ons elke dag opnieuw de kracht om door te zetten”

Elk van de 13 ondernemingen vertegenwoordigt een specifieke sector. De bedrijven zijn gevestigd in Dendermonde, Hamme en Opwijk. “De kortingsbrochure wordt vanaf 7 december bedeeld in maar liefst 45.000 brievenbussen in de regio. Voor onze klanten willen we ook tijdens de komende eindejaarsperiode graag het knuffelcontact bij uitstek zijn.” Deelnemende bedrijven aan de kortingsbrochure zijn: Carlos Koffie, selectiekantoor Van A naar Beter, De Wijnstock, Hof ter Velden, pop-uprestaurant Oya, Joka-Nails & Beauty Lounge, schilderwerken De Rijcke, Van Haute landbouwmachines, MimiBaby, Venco Dak en Gevel, View-Media, tuincenter Lissens en Immo Tijl Jansegers.