Extra glasbollen voor feestdagen op Stationsplein

Algemeen Zele

Afvalintercommunale IDM is nog enkele dagen op pad om de laatste afvalkalenders te bedelen, maar tegen het einde van het jaar is dat in orde. De sluitingsdagen voor de containerparken werden ondertussen ook meegedeeld. En er komen extra glasbollen op het Stationsplein in Zele.

“Misschien wil je voor het einde van het jaar ook nog even naar het recyclagepark met wat spullen? Hou er dan rekening mee dat de parken op donderdag 24 en 31 december de deuren sluiten om 15 uur”, volgens Annick Maes van IDM. “Op zaterdag 2 januari blijven alle parken dicht. De afvalophalingen die normaal doorgaan op kerstdag en Nieuwjaar halen we uiteraard in. GFT wordt een dagje vroeger opgehaald in Zele. Restafval en PMD halen we de maandag erna op in Lokeren en Zele.”

Extra glasbollen voor het eindejaar

We mogen dan wel niet met z’n allen vieren, maar een flesje kraken in eigen bubbel, kan wel. Om de toevloed aan glas op te vangen, zal IDM ook nu weer tijdens de eindejaarsperiode extra glasbollen plaatsen. Deze extra bollen blijven staan tot de derde week van januari 2021.” In Zele komen er extra containers op het Stationsplein.

 

Foto (c) IDM.