Lebbeekse An Vervliet volgt Annemie Charlier op als gedeputeerde

Lebbeke Politiek

Vanaf 1 januari 2021 volgt An Vervliet Annemie Charlier op als gedeputeerde van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ze legde daartoe op 16 december de eed af in handen van de voorzitter van de provincieraad.

An Vervliet is geboren op 18 februari 1983 en woont in Lebbeke. Momenteel werkt ze als coördinator Budget & Benefits bij de FOD Mobiliteit. Ze is provincieraadslid voor N-VA sinds 2013. In 2018 werd ze fractievoorzitter. Ze neemt vanaf 1 januari 2021 de bevoegdheden van Annemie Charlier over als nieuwe gedeputeerde. En dat zijn Ruimtelijke planning, Erfgoed, Recreatiedomeinen en Wonen. Ook neemt ze de bevoegdheden Economie en Pom Oost-Vlaanderen over van collega-gedeputeerde Kurt Moens.

Foto (c) Provincie Oost-Vlaanderen.