Bezoekregeling woon-zorgcentrum Molenkouter versoepelt

Algemeen Wichelen

In woon-zorgcentrum bleek na een nieuwe test niemand meer positief op Covid-19. Daardoor wordt de bezoekregeling tijdens de feestdagen wat versoepeld.

“Met het oog op de eindejaarsperiode wordt de bezoekregeling enigszins versoepeld”, klinkt het. “Zo kan elke bewoner wekelijks 4 maal bezoek ontvangen, het nauw contact kan maandelijks wijzigen en het sociaal contact wekelijks. Alle mantelzorgers werden inmiddels op de hoogte gebracht van de gewijzigde bezoekregeling. We willen onze vrijwilligers van harte bedanken want dankzij hun inzet kunnen we het bezoek mogelijk maken. Zij staan immers drie maal per dag ter beschikking en dit zowel op week- , weekend- en feestdagen.”

Er komt ook nog een bijkomende test. “We zetten onze strategie onverminderd verder en een nieuw testmoment staat ingepland op maandag 21 december. In deze testronde zullen alle bewoners, medewerkers, studenten en frequent ingezette vrijwilligers getest worden. We duimen voor een goed resultaat!”

Foto (c) OCMW Wichelen.