Kerstman passeert in centrum en de deelgemeenten met paard en koets

Algemeen Lebbeke

De jeugddienst van Lebbeke organiseert samen met paardenhouderij Royal Horse een rondrit van de kerstman met paard en koets op zondag 20 december, vanaf 14 uur.

“We willen tijdens deze bizarre eindejaarsperiode voor sfeer en warmte zorgen. De kerstman wordt begeleid door kerstmuziek en zal vertrekken aan de paardenhouderij Royal Horse in de Baardegemsestraat. Met paard en kar leggen we een tocht van 20 km af. De deelgemeenten Wieze en Denderbelle worden ook niet vergeten. De mensen kunnen dit winters lichttafereel bewonderen vanuit hun kot of vanop hun oprit. Vergeet je zeker niet aan de gekende veiligheidsmaatregelen te houden, zo houden we het gezond voor iedereen. Hopelijk kunnen we met deze tocht een lichtpuntje brengen in deze donkere dagen”, aldus schepen Goedele Uyttersprot (N-VA). De route is te vinden op de website www.lebbeke.be.