Gemeentelijke cadeaubon om plaatselijke handel te steunen

Algemeen Berlare

Berlare lanceert de gemeentelijke cadeaubon. Die is zowel digitaal als op papier beschikbaar en bestaat in een versie van 10, 25 en 50 euro.

“Of het nu is om doelgericht mee te gaan shoppen of voor een ontspannende massage of kappersbeurt, om lekker te gaan eten, een menu af te halen of om de beste ingrediënten uit te kiezen om zelf te koken: het aanbod van deelnemende horeca- en handelszaken in onze gemeente is verrassend veelzijdig. Op www.berlare.be/cadeaubon ontdek je de bijna 100 deelnemende zaken waar je met zo’n cadeaubon terecht kan”, legt schepen van Economie en Middenstand Steven Vandersnickt (Open VLD) uit. “Je steunt met de cadeaubon dus ook onze lokale ondernemers. Belangrijker dan ooit in deze coronatijden. De bon blijft bovendien een jaar geldig, dus je kan gerust wachten tot een rustiger moment om ‘m te verzilveren.”

Zo’n lokaal cadeau is volgens de schepen niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven: “Je kan 24/7 een digitaal of papieren exemplaar bestellen via de site. Vanaf maandag kan je op weekdagen ook terecht bij dienst citymarketing voor een papieren bon”, aldus Vandersnickt. “We werken voor de uitgifte en coördinatie van de Berlaarse cadeaubon samen met een externe firma. Handelaars die nog niet intekenden, maar ook cadeaubonnen in hun zaak wensen te ontvangen, kunnen nog steeds gratis instappen door zich te registreren via de link op de website.”