Denderklokjes lanceert vijfde coronawandeling

Algemeen Lebbeke

De Denderklokjes hebben een nieuwe coronawandeling klaar. De vijfde al dit jaar.

“We zijn reeds aan onze vijfde uitgepijlde coronawalk dit jaar toe”, volgens Ludo Pissens van de Denderklokjes. “Het parcours van de 9 km en de 12 km loopt langs nieuwe trage wegen richting het stiltegebied van het Kleibos en het Poelbos. De 6 km is een apart parcours richting de wachtbekkens van de Fochelstraat. De wandelingen starten vanaf zaterdag 19 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021. Deze wandelingen zijn gratis, zonder inschrijving. Vanaf 18 december is de route te downloaden op onze website! Ook de roadbook en de bezienswaardigheden zijn er te vinden.”

Wie één van de tochten wandelt maakt ook kans op een prijs. “Na registratie bij de aankomst met de QR code maakt u kans om één van de 20 Vicarispakketten te winnen. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. De start is aan CC Biekorf, Cultuur- of ontmoetingscentrum in de Stationsstraat in Lebbeke. Hier is een ook ruime parking. En wie het echt bevalt kan uiteraard ook gewoon lid worden van onze club.”

 

Foto (c) Denderklokjes.