December is warmste maand van het jaar in Lebbeke

Algemeen Lebbeke

In navolging van “De Warmste Week” van StuBru, start het gemeentebestuur Lebbeke in december met allerlei acties. “We recycleerden het idee, maar zagen het groter en maken er “De Warmste Maand” van. Alle acties werden gebundeld op de website www.lebbeke.be/de-warmste-maand“, volgens burgemeester Raf De Wolf (N-VA).

Onder het motto “Hier brandt een vlam voor jou”, wil het gemeentebestuur de inwoners een hart onder de riem steken. “Aan de hand van concrete “vlamtips” zetten we de burgers aan hun kwetsbare medemens niet uit het oog te verliezen”, alsnog de burgemeester. “Daarnaast volgen er ook heel wat digitale initiatieven. Het startschot werd gegeven door de livestream van de DJ-set van Brent Callaert. Wie keek kon 2 uur lang meedansen in de living. Ook een digitaal aperitiefconcert staat nog op de agenda. Dit initiatief is er om te tonen dat we onze inwoners niet vergeten deze decembermaand.” Burgemeester De Wolf gaf eerder al het goede voorbeeld door de “Vlam” van Studio Brussel te fietsen. De coördinaten hiervan staan op de website van de gemeente.