Dienst 112 op zoek naar ambulanciers

Algemeen Gemeenten Hamme Nieuws

EVA-vzw, de dienst 112 voor Hamme gaat op zoek naar kandidaat ambulanciers. Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan de job en voor wie zich kandidaat wil stellen voor de job.

Zo moet wie solliciteert minstens 18 jaar zijn, een diploma lager secundair onderwijs hebben en een hoofdberoep uitoefenen. Daarnaast ook een getuigschrift van goed gedrag en zeden kunnen voorleggen, over een rijbewijs categorie B beschikken en lichamelijk geschikt zijn.

Kandidaten haalden ook een brevet hulpverlener-ambulancier in de Dringende Geneeskundige Hulpverlening (DGH), zijn verpleegkundige met een BanaBa Spoedgevallen en Intensieve Zorgen
of zijn bereid tot het volgen en behalen van het brevet hulpverlener-ambulancier in de Dringende Geneeskundige Hulpverlening, te volgen aan de Provinciale Ambulanciersschool van Oost-Vlaanderen (PAULO). In de sollicitatieprocedure zit ook een mondelinge en praktische proef.

Op 2, 17 en 25 februari zijn er selectiegesprekken voorzien. Wie zich kandidaat wil stellen kan mailen naar dagelijksbestuur@112hamme.be of een brief richten aan EVA-vzw Dienst 112 Hamme, Marktplein 1, 9220 Hamme, vóór 10 januari 2021.